5 April 2013

Bukan Lagi Seorang Pelajar.


Assalamualaikum..

Tajuk kemain bangga nak bagitahu yang saya tak perlu lagi bersusah payah mentelaah bagai nak rak tapi dalam exam tak boleh jawab. Soalan yang susah ke ? saya yang study tak smart ke ? salah pembuat soalan yang soalan kemain lagi ? Salah siapa sekarang... Tapi yang sah bukan salah ibu yang mengandung oke. 

Lagi satu, mohon jealous kepada warga diploma UiTM yang tak habis exam lagi ya. Saya dah boleh enjoy sepuasnya sekarang. Bukan sehari dua saya boleh enjoy, tapi berbulan-bulan. Mohon jealous sekali lagi. Haha. Nak bagitahu sekali, esok saya nak pergi BBQ dekat tempat yang saya tak pernah pergi lagi sepanjang hampir tiga tahun dekat Terengganu kiter nih.

Nah. untuk korang. Baca tau, copy letak hujung kepala katil. Biar dapat semangat hari-hari. Hehe

Entry merapu meraban nie tanda eksaited habis belajar aka tamat diploma. Umur dah tua, baru habis diploma, degree tak sambung lagi. Tua dengan belajar je saya, mana nak sara mak abah lagi, nak kahwin lagi. Huwaa ! sedih.... 

NOTE: Doakan supaya saya dapat sambung degree bulan september nanti boleh ? Hehe. Entry pakai "saya" macam ayu je saya Mimie. Haha



2 comments:

MUHAMMAD IQBAL Abdullah said...

bestnyer student life!! miss the day....

Wani Omar said...

Sukanya dah habis belajar :) insyaallah ada rezeki sambung degree ye kak. Amin :)

Jemput singgah ke blog saya http://blurrywanyy.blogspot.com/