10 April 2013

Blocking Night DiSA . The Farewell


Assalamualaikum..

Cerita ini dah basi actually. Sudah sebulan berlalu (7/3/2013) tapi Mimie meronta nak update jugak. Why? Sebab ianya kenangan. Tau kenangan? Walaupun hanya buat dekat Dewan Utama dengan tema kemain lagi gah tapi tak mengecewakan. 

Suku dari student part 6. Sekarang dah terpisah semua.

Seketul gambar cukup eh. Malulah nak post banyak-banyak, orang lain bukan main melaram dengan baru baru. Mimie pakai baju pergi kelas selang 2 3 minggu sekali. Sedih weh, sebab tu mula-mula tak nak pergi. Haha

Significant dinner ala jamuan perpisahan nie (for me), kami dapat berkumpul sepenuhnya untuk terakhir kali. Yang tak pernah bercakap sebelum nie, kita kenal malam tu. Not bad actually diaorang nie, kita je yang tak kenal rapat. Sebab tu orang kata "tak kenal maka tak cinta" .


9 comments:

AyueJean AJ said...

Takpelah..
Janji berbaju kan.... =D

Sue-Rya Qistina said...

rindunya dgn classmate mase kt uitm dulu...plg seronok bila ade dinner pre-graduation tu.akak kena buat persembahan ramai2 :D

Mimie said...

@AyueJean AJ

malu la kalau tak berbaju.. hehe

Mimie said...

@Sue-Rya Qistina

tu la kak.. semua dah jadi kenangan manis kan..

pjie said...

aik??
mane gmbr aku??
hehehe

Mimie said...

@pjie

masa nie mu xsapa lagi.. hehe sibuk gambar.

Ezad Izzuddin said...

Setiap pertemuan mesti ada perpisahan , cewahhhhh :D

Ain Dzaya said...

wah samalah tema kitorang. blocking jugak!

lamanya tak update blog, update la seketol dua. keeping blogging!

Ain Dzaya said...

wah samalah tema kitorang. blocking jugak!

lamanya tak update blog, update la seketol dua. keeping blogging!