27 March 2013

Dugaan


Assalamualaikum..

Hati nak study, mata nak tidur. Dugaan nak menghadap final exam yang paling poyo. 

Perghh ! Bestnya tidur.





2 comments:

Lieyana Ahmad said...

perkongsian yang sgt berguna, sy dh save doa tuy . memang tak rugi amalkan Inshaa Allah :)

hai dear jom join segmen ni . semua yang join akan difollow balik . pemenang akan berpeluang memenangi lace peplum daripada L.A.B House. Peraturan yang super simple dan tak perlu tag siapa-siapa pun!! Semua yang join turut akan disenaraikan dalam bloglist sy :D
cepat join sebelum tarikh tutup! :)

http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html


kat page L.A.B House juga boleh tempah peplum kurung , tempah cepat sebelum tempahan ditutup bulan 5 ni . Nanti xsempat nak pakai raya pulak ... :)
http://www.facebook.com/bylieyanaahmad

Mila Ahmad said...

Doa tu mesti diamalkan tu.