9 March 2013

Bau Bau Perpisahan


Assalamualaikum.

Part of us.

It's almost three years see the same faces everyday and less than a month we're going to separate. I love to know about them more since I did not know them well until now but there no more time left. How sad it is. 

Masa tak kenal dulu, macam-macam andaian. Dia tu lawa lah, dia tu handsome lah, dia tu gedik la, dia tu comot lah, geng dia hot la dan macam-macam lah. Aku dengan geng aku, kau dengan geng kau. Mengata then turn to mengumpat macam aktiviti harian.

Bila dah naik sem semakin kenal orang, persepsi buruk hilang sedikit demi sedikit. Now, I fell in love with them. They can be friends and we are friends now ! Although we just give a smile when we are meet but when someone ask me about her/him I will said that I know them and he/she is my friends.

Sekarang kita dah semester 6 yakni semester akhir. Lepas nie semua orang bawa hala tuju masing-masing. Bila ada rezeki sambung degree nanti kalau bertuah mungkin ada lagi yang masih bersama atau mungkin kena bermula dari bawah sendirian. 

Setiap pertemuan ada perpisahan. Mungkin kah ada kebahagiaan dalam perpisahan ini? Kami sudah bau perpisahan ini dari hati. ;(




1 comment:

pjie said...

berbau ke mie??
heheheh