7 March 2013

Aku Blogger Sombong ?


Assalamualaikum.

Nah ambik sombong kau. Haha

Mimie tak hot untuk sombong-sombong nie, setakat blogger level air sejuk je takde maknanya mak nak sombong eh. 

Sebagai pelajar semester akhir, Mimie sedikit sibuk dengan tuntutan sebagai seorang pelajar. Tambahan pulak, Mimie tiga minggu lagi nak final exam so, faham-faham la ek. Kalau tak sibuk mana pun, bila malas menguasai diri satu benda pun tak jadi. 

Jangan ingat Mimie tak singgah blog korang. Sorry to say lah, I'm proud to be a silent reader. It's much better dari tak singgah langsung kan? Kadang-kadang nak BW pun kena ada mood, setakat mood kelaut baik tak payah. Tak kan ada input yang dapat diterima kepala den.

# Mimie tak nak jadi sombong. Nanti bila Mimie singgah, Mimie akan tinggal jejak. Buat masa sekarang Mimie sedikit busy dengan kehidupan pelajar. Lastly,Terima kasih sudi singgah blog Mimie. Muah untuk semua. ;)


6 comments:

Ibu Amirul said...

x pe mimi, pelajaran tu lagi penting...

Aiman Aziz said...

Belajar penting. Tayah hiraukan ape yg org ckp. Yg pnting balajq ,.

Aiman Aziz said...

Belajar penting. Tayah hiraukan ape yg org ckp. Yg pnting balajq ,.

diana said...

blog ni jangan dilayan sangt..belajar dulu..tu yang lebih penting...

onie said...

cool :D

pjie said...

go mimie go...