2 February 2013

Amar Asyraf , Afiq Muiz Semakin Popular :D


Assalamualaikum..

Amar Asyraf, Afiq Muiz. Sape yang tak kenal pelakon (hero) yang sedang meningkat naik nie? Peminat drama melayu mesti kenal kan? Both are handsome tau. Melting sihh Mimie tengok, adore tiba-tiba ok.

Amar Asyraf. Kenal ke tidok? Tipula kalau tak kenal kan. Tiap petang dok melangut depan tv takkan la tak kenal. hehe

Amar Asyraf makin popular dan lebih dikenali dalam drama Setia Hujung Nyawa dengan watak Zain Hakimi. Penampilan baru dengan imej berambut pendek dan kemas membuat dia menjadi kegilaan ramai wanita di luar sana termasuk Mimie kot. hehe 

Zain yang handsome dan El yang kiut. So sweet together. :)

Dia jauh lebih handsome dari imej serabai dalam Dalam Hati Ada Taman, kelakar doe dia dengan rambut kerintingnya tu.


Afiq Muiz. :)

Afiq muiz juga pelakon yang sedang meningkat naik dan popular penangan watak Emir dalam Mimpi Cinderella. Dia digosip bercinta dengan Eina Azman heroin Mimpi Cinderella tu, tapi tak tau la betul ke idok. Melepas lagi ! haha. 


Dengan memiliki wajah yang kacak, lakonan pun not bad kira ada pakej la mamat nie. hehe Kitaorang sebaya tau, cehh siyesly mula-mula kenal dia ingat dia dah 20++ tapi baru 20 ghupenya.

Nie hanya entry suka-suka. Semoga mereka berjaya dalam dunia kerjaya mereka. Wajah yang kacak/lawa hanya bonus, bakat itu yang memainkan peranan penting :D


1 comment:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

hahaha , diorang mmg handsome :P