9 January 2013

First Entry in 2013. Rindu Nak Blogging =,=


Assalamualaikum.


Miss you ! My baby Michiko.

Hai guys ! How are you ? Doing fine here ? Of coz la kan. Pejam celik kita dah melangkah ke tahun baru. Tahun dah bertambah satu and for sure UMUR kita semakin bertambah dan perjanjian bagi hidup adalah kematian. So, pandang lah ke hadapan dalam hidup kita dan apa yang diperlukan untuk menjalani hidup dalam dunia akhir zaman ini.

Eh ! Dah macam takzirah la pulak. Niat nak cakap benda lain tapi lain pulak yang tertaip. Tak pe la kan ? Sila betulkan Mimie kalau ada yang tersalah. Sebelum tu, masih tak terlambat kan untuk Mimie ucap

SELAMAT TAHUN BARU !!



Apa azam tahun baru korang ? Yang tahun lepas tercapai tak ? Mesti la tercapai kan. Yang tercapai tu, alhamdulillah la, korang memang kuat semangat. Yang tak tercapai tu, masih boleh dibawa ke tahun kehadapan kan? Usaha lagi, in shaa allah boleh. Mimie tak de berazam apa-apa pun tahun lepas sebab tahu memang susah nak capai. Tahun nie ? Adalah sikit iaitu nak grad DIPLOMA on-time. Tu je la. Mimie takut nak azam lebih lebih nie. hehe

Hmmm.. nak taip ape lagi ek ? Dah takde la kot. First entry nie, sekadar nak bertanya khabar ke. Hehe Setelah hampir tiga minggu tak update, tak blogwalking, blog bersawang macam hape entah. Semuanya gara-gara my BABY ACER merosakkan dirinya. Nasib baik ada yang sudi pinjamkan BABY PINK DELL.

K bai, assalamualaikum. Jumpa di lain entry yooo..




3 comments:

permatabiru said...

selamat tahun baru

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat tahun baru mimie.

najiah shaharain said...

moga tahun ni lebih baik dr tahun lepas.insyaAllah:)