10 January 2013

Blogging Dah Tak Meriah Seperti Dulu..


Assalamualaikum..

Quote lari topik. Just sharing =D

Ada tak yang rasa dan fikir macam Mimie ? Rasa yang blog dah tak macam dulu. Siyesly, masa Mimie mula buat blog dulu, suasana blog macam hidup sangat. Perkongsian pun tip top punya. Mimie tak tahu la takut Mimie je rasa macam tu, orang lain tak.

Maybe sebab sekarang ramai yang gunakan twitter dan yang tengah hot sekarang Instagram sebagai tempat untuk mengekspresikan perasaan. Mimie tak tahu sangat bab-bab macam nie, almaklumlah Mimie nie maju sikit je dari mak Mimie yang dekat kampung tu. Hehe


Last and least, nak jugak promote twitter Mimie kat sini. Nanti ada masa dan sudi tu follow la yer. Kalau dah follow tu, jangan lupa pulak mention. Takut terlepas pandang. hehe

K bai. Assalamualaikum. =)


5 comments:

aisyah humaira' said...

sehingga kini niera masih tak de twitter. hoho.

Mohd Lokman Bin Ramli said...

tak boleh nak mengganas sangat masa ni sebab sibuk. tunggu habis exam baru kembali aktif

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

alaaa.. relax la mimi. hana pun xde burung biru tu la~ haha.. men pesbukk je .

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

betol too mimie...
blog skrg dah x semeriah dulu

Mieya Atiera said...

Yup, same with me. Makin malas dan tak bersemangat dari hari ke hari