23 January 2013

Birthday Celebration.


Assalamualaikum..

Setelah empat hari blog lesu tanpa entry baru, hari ini Mimie try muncul dengan entry baru walaupun peristiwa ini sudah tiga hari berlalu. Event ini berlangsung pada hari Ahad ( 20/1/2013 ) dan hanya dihadiri oleh enam orang manusia sahaja. Very the sadis event ok. Haha 

Actually, event yang dianjurkan adalah Majlis Ulang Tahun Kelahiran dua orang warga emas dalam geng berenam Mimie. Yes ! Untung la dua orang share sama DOB kan ? Dua je nama atas kek tu. Yang empat lagi share kek birthday jugak walaupun lahir pada bulan 8,11 dan 12. Double jimat giler kan ? Tak pe la, janji bahagia dan happy sama rata je semua dapat.

Before, meet the birthday boy and girl. Skandal uhh.. haha

Ohsem kek, sedap !

Saja nak tunjuk full house table. Makan malam tu, half sponsored. Ngee :D

The sixth of us. The besties.

See the waiter back there. Ah ! so handsome.

Random #1

I kidnap the cute little girl. Petah je cakap show her intelligent.  

Random #2

Memo dekat kafe tu. Baguskan ? Haha Elakkan pembaziran !

Sebelum entry ini dipublish, pada sape yang tinggal sekitar Kuala Terengganu atau berhampiran cuba ke restoran nie. Best kot ! Cuma Rm19.90 seorang dan makan sepuas hati. Berpatutan la kot dengan makanan yang sedap tu. 

Waktu Perniagaan :-
12 pm sehingga 12 am setiap hari.


8 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

menarik. steamboat itu...

Dunia Wilma said...

Happy Birthday buat mereka berdua ^_^
Best Friend Forever...

combi said...

perghhhh..keknye menyelerakan

Saya Disini said...

sedp kek

tiey smilez said...

untungla :P

EH - Ekslamasi Holistik said...

Meriahnya...

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

tgk kek , lapar balik walaupun dh kenyang :D

AmalinaLee said...

Haha! Saya pun pernah pg restoran steamboat yg ada nota mcm tu xD