20 December 2012

Kenapa ? Help Me Please.


Assalamualaikum.


Kenapa dashboard Mimie jadi macam nie ? Mimie tak follow mana-mana blog dia cakap, dia tak tahu ke yang Mimie follow beriban blog oke. Dah lama Mimie tak BW sebab dah lama jadi macam nie. Dulu, kalau refresh keluar la jugak sikit, sekarang tak keluar langsung.

Ada sape tahu kenapa dan boleh tolong tak ? Hmmmm. Sedih la.

15 comments:

Syaza said...

Syaza pun selalu kena macam ni. Apa yang Syaza buat refresh balik tak pun sign out then on balik. Tapi kekadang tak jadi juga.

Mimie said...

Tu la, dah buat benda sama tapi tak jadi jugak..

Nur Fahz said...

Salam..minggu lepas kak fahz kena seharian dashboard jadi mcm nie.Reload balik sama gak.tapi takpe.akan bertukar yg asal ye mimi.cuma sabar.ce try BW guna cbox je dulu. :)

Delimasari said...

Mimie pegi klik dekat refresh pastu dia back to normal.

Puteri Afiqah said...

saya pon jadi macam gini jugak..
haritu saya ada baca.. dashboard jadi macam ni sebab kita dah follow byk sangat blog..
cuba akak tekan view in google reader.. kat situ bole baca update blog orang lain..
saya pon buat macam tu..
hope boleh membantu :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

relex laa.. perkara tu memang biasa berlaku. rasanya faktor kelajuan internet ada memainkan peranan kat situ.

Mimie said...

@Nur Fahz

ok kak.. btw thanks yer kak :)

Mimie said...

@Delimasari

dah buat, tapi tak jadi jugak :( xpe la, thanks ya..

Mimie said...

@Puteri Afiqah

oo.. ye ke? nanti kakak buat :)

Mimie said...

@Mohd Lokman Bin Ramli

mungkin la kot. thanks ya :)

Niena Sofea said...

Salam sis .. Niena pun ada jadi macam tu .. Tapi sekarang dah ada alternatif lain .. Semua sebab teman2 blogger sudi membantu .. Boleh baca kat entry ni .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/thanks-sayang-muuah.html

A Z M I E D A said...

Tak payah risau.. Semua pernah kena macam ni. Yup, kelajuan internet memainkan peranan jugak.. Refresh, tak pun tutup dan buka balik.. Jadilah tu..

Cikgu Ma said...

baru tukar domain ea? akak pun jd macam ni jugak...lepas 3,4 hari ok la..nnt ada balik..dun wury :)

Cho Zila said...

tak perasan langsung..
tak tauler kenapa yerk..

Ain Dzaya said...

biasalah..masalah sistem..kene refresh dashboard banyak2 kali...baru ok.,..