6 October 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "


Assalamualaikum bloggers ...

Klik banner untuk join.. lai lai lai..

kenapa korang berblog ?
Mimie gunakan blog untuk mengekspressikan perasaan since Mimie tak berapa suka dan malu nak meraban masalah dekat orang lain. Dah nama pun blog nie diari online, so gunalah teknologi yang ada nie. Heee

Macam mana korang boleh terjebak dalam dunia blogging ?
Tak pasti lah pulak macam mana boleh terjebak tapi maybe disebabkan Mimie suka baca dan explore blog orang. Dari dulu dan sampai sekarang, Mimie ialah silent reader tegar dekat blog orang dan bila tengok blog cantik-cantik, semakin besar nafsu keinginan nak ada blog sendiri. 

Apa tujuan utama/asal korang berblog ? 
Sama la kot macam atas tu. Sekadar nak mencatat dan membuku perasaan dan memori hidup. Lagipun, Mimie perasan yang blog dah jadi trend sekarang. Selain menulis, blog pun jadi tempat dapat kenalan baru. =D

Dan apa yang menariknya tentang blog korang tu ? 
Blog Mimie ada yang menarik ke? Hehe.. Korang nilai lah sendiri, Karang Mimie cakap kat sini, korang cakap Mimie perasan pulak.. Hehe

siapa yang menjadi sumber inspirasi korang dalam dunia blogging .
Susah nak cakap, Mimie suka semua. Ada jugak blogger yang follower ciput tapi blognya bagus tu pun menjadi inspirasi Mimie. Blogger otai apatah lagi kan. Hehe

Last but not least, Mimie harap  Blog Mimie Michiko nie boleh diterima ramai dan ada yang sudi singgah dekat sini. Baibai !


76 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat berblog mimi :)

Mimie said...

@Rapunzeel Cikilolo mekasih dear =)

nurdani said...

hai singgah sini. selamat berblog.hehe

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Ainin Suffiah said...

Dari segmen yang sama :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Fravlein Ulan said...

segmen sama~ done follow ! hit back :)

Eyqa Hasnan said...

eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atyra Punyer Blog:) said...

balas kunjungan ^_^

huda said...

balas kunjungan - dari segmen yang sama

kate na said...

dah singah ..sila singah balik ye..http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma...
Jadi follower No. 1147...
Selamat bersegmen ^_^

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

Anisa Anuar said...

datang balas singgah...

♥ layla naziera ♥ said...

dari segmen yang sama . .

http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

syamimi♥ said...

hai sweetie! singgah tempat awak segmen yang sama :)

myu said...

Hye :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama..'

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.1151..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Amanina Nasuha said...

mekaseh dtg..belalang dtg kembali :) dri segmen yg same..heheh

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Izzah Norlizah said...

wt blog sbg tmpt luah prsaan ya???
ok jg la sbb rmi member2 dpt bg tips2&cdgn tuk m'gtsi ssu2 mslh yg mnmpa kta,,,

Shasha Yacob said...

dari planet yang sama.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Haimitrx @ Zulhaimi said...

Dri segmen sama dah follow..

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Hye , singgah membalas kunjungan awk ! :)) Jawapan awak sangat sangatlaaaa mantapp :) Dan saya singgah dari segmen yg sama ni:----http://www.yanaliyana.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#1153

MISS Z BERCELOTEH said...

MORNIIIIIING!!
Singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan said...

salam...dari segmen yang sama..dan follow juga..tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nazuerah Azhar said...

Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nur azura said...

singgah dari segmen yang sama
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Azwar Syuhada said...

dari segmen yang sama..

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Misz Mieza said...

Salam tuan rumah!^^,

MM datang berkunjung balas dari segmen sama.. Nice to know u.. Oh! Btw, da follow sini #1158

Thanks for visiting.. ^_^

BeLLa said...

singgah sini da bce entri ni follow kembali :)

LdyNisa said...

singgah dari segmen yang sama.
hai mimie :D

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul said...

Datang dari segmen yang sama

miss said...

Datang dari segmen yang sama.
Happy Blogging :D

Carl Lesmana said...

hello:) done following your blog, hit me back :) http://sayaabel.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html happy blogging dari segmen yang sama :)

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (1164) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

bls kunjugan anda ;D done follow you ~

Anim Farhanim said...

Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah balas dari segmen yg sama. time kasih sudi menerjah. lenkali terjah lagi ye. ;)

cikeyrah said...

singgah sini, dari segmen yang smaa ^^

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah balas dari segmen yg sama. time kasih sudi menerjah. lenkali terjah lagi ye. ;)

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Novelgurl said...

klo meraban kt blog g best kn.

deqjamucuxx said...

datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Hanif Redland said...

Datang singgah sini membaca cerita awak..hehe..

faizfakhirin said...

herewith

Yana Aina said...

dtg dari segmen sama ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Zaniff said...

singgah dari segmen yg sma !

salam kenal eh ~ huuuueee..^____^

follow ur blog..winkwink

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

po_oh ~montel~ said...

datang balas kunjungan...
tq...

http://naksusu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cci said...

segmen yg sama.. ^_^

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

aku eryati said...

BW dr segmen yang sama

http://eryati.blogspot.com

TiranaAduka said...

tak masuk segmen leh dtg dan komen tak?

Tirana aduka blogger baru. Maaf

Atirah ★ said...

singgah sini balek . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
thnks singgah diblog sy . :)

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Athia said...

maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

...iSyA:Muslimah Purple* said...

hey...visiting u back here..happy blogging!

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Diera Tekikushika said...

nice blog. dtg balas kunjungan =)

Nurmujahidah Ismail said...

tq for visiting my blog :D follow you :D

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Cik Nas :) said...

hepi blogging :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA. Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.
insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

TiranaAduka said...

salam mimie
Tirana aduka singgah awal pagi.
Pekabar