12 October 2012

Meet My Friends : Review Blog


Assalamualaikum..

Pheww ! Asal nak update blog je, idea kering. Why ? why ? Adakah ini menunjukkan yang Mimie patut resign dari dunia blog ? Yup.. fikir-fikir balik bukan senang ghupenya nak jadi blogger. Tapi betul ke ? Entah la, Mimie pun tak tahu. 

Dah..dah.. jauhnya menyimpang dari niat asal, merepek entah ke bendanya pulak Mimie nie. Cakap nak review blog. Oke, sebelum tu Mimie nak uar-uarkan yang final exam Mimie dah nak habis, tinggal satu paper je lagi. Hari ahad tamat exam, hari isnin nak cabut balik kampung. Jom la, happy sama-sama dengan Mimie. 

Cukup setakat itu, meh Mimie kenalkan blog yang nak Mimie review nih. Actually, mereka (sebab dua orang) nie kawan Mimie yang boleh dikatakan rapat jugak eh rapat ke? . Yela, tajuk entry pun dah meet my friends. Haha mengarut-mengarut.

Untuk pengetahuan semua, mereka yang direview adalah dari golongan bijak-bijak, dan mereka adalah debators UiTM Chendering. Arggh ! malu eden dengan mereka tapi i cool je. Haha

Blog pertama..
Blog Pjie Kun 

Blog kedua..

Pssttt : Nanti korang sudi-sudi la singgah blog mereka, alang-alang dah singgah tu follow la sekali. Bagi tahu mereka, insyaallah mereka follow balik. Kalau ada yang nak try mereka tu, insyaallah mereka tu single lagi. Mimie pun tak konfem mana, almaklumlah orang glamour. Hehe

KLIK LINK UNTUK INFORMASI TERHANGAT

5 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hihihi..sama la ngan saya. kalau time x wat n3 tu, bnyk je ideanya. kang bila dah klik kt new post, idea kering. hahaha

MRS Rongoks said...

terjah diorang ^^

Nurmujahidah Ismail said...

dah lawat dua2 blog :D

deno said...

hi mimi... terima kasih doakan kesihatan kak deno...:) kak deno pun uitm chendering dik... hihi... :)

Nadratul Syazwana said...

wahhh sy memang respect debators nie, sbb sy nak cakap kat public agak segan :S