7 October 2012

I'm Not A Robot


Assalamualaikum..

Sakit pulak hati kita bila nak tinggal komen masa BW tiba-tiba keluar benda nie. Dua tiga kali try untuk dua tiga orang tapi tak jalan jugak, memang tak la lepas tu kan. Sorry guys, terpaksa la Mimie jadi silent reader lagi.. :(

Oke, untuk buang benda tu :
Dashboard > Setting > Posts and Comments > Show word verification > No

Buang la, baru sedap blogger lain nak tinggal jejak. 



22 comments:

eenie minniey said...

hahaha ida pun xsuke benda alah 2,nyusahkan je.huhu

izwan said...

sama lah..mmg tak suka lah kalo ada benda alah nie...last2, silent reader je...

Awesomeness said...

salam..saya datang sini membalas kunjungan anda,tq
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rapunzeel Cikilolo said...

mmg bkn robot tapi tk perlu kena dera kan? hikhik

LdyNisa said...

sama lah kita.
terus tak semangat nak bagi comment bila nampak benda alah tu..

are_lin@yu said...

samalah ayu pn xska.;-)

dEdEQ dE wIshEs said...

TU LA .. INGTKAN LEPAS KOMEN LEH JE BLAH .. TP X .. ADE AG KOD2 .. LECEH .. KUIKUI

dEdEQ dE wIshEs said...

TU LA .. INGTKAN LEPAS KOMEN LEH JE BLAH .. TP X .. ADE AG KOD2 .. LECEH .. KUIKUI

faizfakhirin said...

benda ni sbenar berguna untuk mereka yg mempunyai ramai komentar. sbb kdg comment blogger lain akan masuk spam. so, kalau owner tu xcheck spam komen, maknanya, xmuncul la komen blogger lain. those yg comment siput tu, xletak pn xper.

Nasuha said...

mgkin mrka smua tak thu nk buang..

Cik Ija Akmal said...

betul2.niat nak comment terbantut lps kua benda alah mcm nie.

TiranaAduka said...

salam mimie

Tirana aduka juga!

Pekabar mimie?

TiranaAduka said...

sabar251x

Ema Blog said...

sekarang nak ni keluar abjad dan nombor yg pelik-pelik..yang tak ada kat keyboard...

Novelgurl said...

hti kite pun sakit tau..mencik2.hehee.

Mieya Atiera said...

Mieya pon rasa terganggu nak komen bila ada benda nie.

Cik Yaya said...

smnjak kne tgor ngn bloger senior, trus buang mnde alah tu..

rimas jgk rupa2nya lau ade bnda tu..try 2-3 kali..last2, silent reader jgk la..huhu ;p

dya bunga said...

dya pun xske benda tu..

Remy hazza said...

remy pun tak suka.... kekadang susah sangat nak pecahkan word tu....

luqman zakaria said...

pernah dulu nak update pasal nih..tp smpai sekarang tak update2..hehe..neway..thanx k singgah arepnakbebel..follow ur blog same

Asmar Arafad said...

Hai done follow u back
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Dikbi Kamaruddin said...

cik bee pun banyak kali hampir terbabas masa jalan2 ke blog rakan2 coz terlanggar robot tu...hihi