13 October 2012

Alhamdulillah.. Kalau Ini Yang Korang Cari..


Assalamualaikum..

Tetiba rasa nak hupdate blog hari nie. Tapi sebelum tu login Encik Nuffnang dulu, biasa lah nak tengok gaji kita, kot-kot bonus bertambah ke. Alhamdulillah, berganjak la jugak 25 sen. Haha Ok la dari tak de tu.

Dalam pada semak gaji tu, semak la jugak bilangan pelawat rumah Mimie nih. Still ada yang sudi melawat, terima kasih la semua. Dah ada pelawat tu, nak tahu la jugak dari mana datangnya dan macam mana boleh jumpa rumah Mimie nih. 

Keywords untuk hari ini. Alhamdulillah, korang tak search benda merepek-merepek tuh. Bagus-bagus, anak siapa la nih. Hehe

“Bermimpilah dalam hidup, jangan hidup dalam mimpi.” - Andrea Hirata, Sang Pemimpi

A friend who understands your tears is much more valuable than a lot of friends who only know your smile.



2 comments:

Mieya Atiera said...

Alhamdulillah. berganjak lah jugak drpd takde

Wilson Khor Woo Han said...

Hi!

Thank you for visiting my blog, Ripples! I hope you will drop by again in the future to check out my latest poetry, recommendations and activities!

PS: I have also added myself as one of your followers.

Hope to see you around! =)


Wilson Khor W.H. @ Seymour Nightweaver