4 September 2012

Ape Nie ?? Tak Suka La..


Assalamualaikum.. =)



















Old blogger interface will be removed? Last week, FB bertukar ke timeline, lepas nie blogger interface pulak. Kot ya pun nak buat improvement, kesianlah sikit pada aku yang sedikit bengap nie. Pasal timeline FB pun tak habis belajar lagi, blog lagi la ambil masa yang lama kot. Huh ! Tak syuke...Tak syuke..

p/s : harap-harap dia tak ingat nak tukar yang Mimie punya.. hehe

5 comments:

Puan Pelangi said...

waalaikummussalam .

nak tukar dah ? akak tak perasan pun notice tu , urgh ! tak bestnye .dah la yg kat fb tu pun , akak tak berapa nak suka . improvement yang sangat tak best . mintak mintak akak pun dilupakan juga oleh e blogger :D

~didiey~ said...

sy pown xsuka..slalunya new interface nie bukan menyenangkan tp menyusahkan...tgk je mcm timeline,semak!
xsuka xsuka xsuka!!

Sue-Rya Qistina said...

akak pun sama jugak.
x suka both yg baru.
FB timeline lg la, semak giler!

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/duniaku-berseri-dgn-kehadirannya.html

noornazuha said...

sampai skang tak suka timeline yang nampak x kemas tuh......hari tuh blog akak dh tukar yg baru pastu auto tukar yg lama plak...pening kepala

Mieya Atiera said...

Mieya pon masih mencuba untuk menyesuaikan diri dengan interface baru nie.