31 August 2012

The Worst Traffic =(

Assalamualaikum... =)

Hai guys.. Apa macam? Sihat ka? Emm.. Rasanya dah lama Mimie tak muncul dengan entri terbaru, blog pun di update dengan segmen-segmen jer, saja nak menampakkan blog berupdate. That's why trafik blog Mimie jatuh menjunam, rasanya minggu nie yang paling teruk kot. Blog pun suram je rasa, ada hari visitors tak sampai 50 pun, rasa macam nak delete je blog nie. Sekarang baru tau blog lebih perlukan readers berbanding follower, followers beribu riban pun belum tentu tunjuk yang blog tu berkualiti tapi blog ohsem tu semestinya ramai follower.. Penim-penim !


Nak kata tak de idea, dekat draf banyak je entry tak terpublish. Paling tak pun, tajuk ada je terkontang-kanting kat situ, at least it shows the idea. Entah la, maybe ada yang terkurang atau mungkin tak sesuai untuk dipublish dan mungkin ada yang terkurang dalam blog nie. As a conclusion, we're only human and sometimes we never satisfied with ourselves.  

A single smile is a cure for anything. It penetrates the human heart causing it to beat faster. A single smile means warmth, satisfaction, happiness, and most of all it means life. People smiling know and understand they have something worth living for.
-Andriana Kelisakieva


No comments: