31 August 2012

Kasih, Sayang, Rindu & Cinta Untuk Mereka ...


Assalamualaikum.. =)

Masih tak terlambatkan untuk Mimie untuk mengucapkan Selamat Hari Raya buat para Bloggers. Maaf Zahir dan Batin ! Tahun nie tak de entry raya sebab RAYA 2012 dah terima anugerah RAYA PALING TAK BEST. Gambar raya pun tak de, ada hati nak post pasal raya.
Gambar raya ke-5.. Gambar sempena pergi kenduri bukan pergi beraya. 

Tajuk entry seperti jiwang + jambu gitu tapi tak bermakna hati ini dalam kejiwangan. Chewah ! Semua pun tahu kan perasaan jiwang cenggitu tu subjektif, so perasaan bukan hanya untuk insan bergelar pakwe atau makwe je. Heee.. Nie tak, ucapan I Love U lebih kat pakwe atau makwe je, kononnya kalau kat mak bapak malu. Mimie pun malu jugak nak straight to the point cenggitu, kan tak pasal-pasal mak abah Mimie ingat Mimie hilang tabiat tapi kalau guna telefon masa calling dari jauh, post status kt FB & tweet kat twitter pun dah kira ok la tu. 


I love the fact that my parents are the reason I am where I am today. My parents are my backbone. I look up to my parents with respect and admiration because they give me guidance, yet encourage me to travel life’s paths independently. I am confident in their guidance. My parents mean the world to me and they also mean me well.

Thumbnail image for Affirmation – I Listen To Advice From My Parents
Let's spread our love to our family.. Insyaallah, We will have the long live LOVE !

This video can guides us... Masyaallah, the best kot..
Post ini dipublish pada 31 Ogos 2012. So, Mimie nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN yang ke-55 buat Malaysia yang tersayang. Entry pasal merdeka pun tak akan dicreate atas sebab-sebab tertentu.

3 comments:

KhaiRul Azmi said...

Selamat hari raya dan selamat merdeka..... moga hidup kita penuh dengan keberkatan..

cik yuyu said...

salam.. singgah n follow sini..

Sue PeLik said...

singgah dan follow sini :)