10 August 2012

Iklan Raya 2012 | Berapa Orang Yang Nangis Tengok Iklan Nie?



Alhamdulillah.. I still have a perfect family and still need them.. 
Bersyukurlah seandainya nasib kita tidak seperti Fizie dan Ahmad, guna lah kesempatan yang ada nie sebagai satu titik masa yang tak ternilai harganya..
Iklan ini bukan hanya sekadar iklan... Fahami di sebalik semangat mereka..

3 comments:

Cendol said...

sedihhh tauuu tengok ni!!tapi diorg ni kwn yg baik ahh..tiket ade satu diorng tak ambik sebab care for each other kan.saling memerlukan,tak selfish

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear
sedih tengok iklan ni bila dah berbagai rintangan sebab nak balik
rupanya mak dia di pusara sudah

touching weh
tapi tengok muka bebudak tu jernih jer

Mimie said...

@Cendol

sahabat sejati... =D