26 July 2012

Saya Dapat Anak Saudara Baru Lagi..


Alhamdulillah, selepas empat bulan Mimie dapat anak saudara lagi, spesifiknya pada 24 Julai 2012 (12.10 pm). Tahniah Along ! Family makin membesar dan Mimie pulak terasa macam dah tua. Hehe ! pejam celik sambil kelip-kelip, dah dua orang anak buah. Cepatnya masa berlalu, susah lah mak uda nak manja-manja dengan mama sayang lepas nie, nak mintak duit pun dah rasa segan. Malu ! Huhu..


Muka tak tau ikut sape, tak reti la nak tengok tang mana.. HuaHua. Ikut Mak Uda kot. Hehe! Yang special nya sayang saya nie, dia lahir pada due datenya. Tak lebih dan tak kurang.


Dear Sayang ( sebab tak de nama lagi), bila besar nanti jadi anak yang solehah dan boleh bahagiakan hidup mama dan papa sayang tau. Jadi orang yang tabah dan kuat semangat macam mama. We love you !

5 comments:

Misz Mieza said...

Wah! Bestnya dapat anak buah baru.. Gigirl ea? Cute.. =)

Mimie said...

@Misz Mieza

mekasih.. hehe a'ah. gegirl..

Sue-Rya Qistina said...

wah...bestnya! suka bau newborn baby. wangi dan harum je. haissshh..kena tahan nk dpt baby lg ni. hehehe

Mieya Atiera said...

Wah,, tahniah :)

Mimie said...

@Sue-Rya Qistina

aduss sis.. tak payah tahan la kalau gitu... hehehe