4 July 2012

Mimie Nak Tukar Bloglist.. Nak Masuk tak Bloglist Mimie ?


*STICKY POST SELAMA 2 HARI*
4/7 - 5/7

Kemain panjang ek tajuk entry kali nih, saja jer sebab nak cakap Mimie ada idea nak create post malam nih. Tak nampak ke Mimie menaip sambil hidung kembang ? Haha.. Gurau.. Gurau..


Oke la, since tak pernah-pernah buat post pasal bloglist nih, so malam nie tergerak pulak nak tukar bloglist. Yela, tue untuk bloglist bulan jun (segmen Abg Ben), macam dah tak sesuai pulak untuk bulan julai nie kan? So, senang la nanti kalau korang update blog, cepat je Mimie tau..


Nie bukan segmen, bukan contest apatah lagi giveaway. Tak payah susah-susah buat entry, letak banner bagai tuh. Satu je syarat nya:

JUST LEAVE YOUR BLOG URL IN THIS ENTRY. 
Kalau nak follow sekali pun boleh, Mimie tak kisah pun =,= 

Senang je kan? Korang faham tak nie? Kalau rasa nak bertukar bloglist pun boleh, cakap je.. Lagi satu, Mimie tak de hadiah tau untuk korang. Mimie hanya mampu berterima kasih je sebab sudi singgah blog pink Mimie nih..

Btw, Kalau sudi, join la.. Just comment this entry.. :) Bloglist akan di update mulai hari jumaat ek kawan-kawan sekalian..

p/s : Mimie ada hak untuk update ape pun dalam blog nih, kalau ada yang tak suka tekan [X] laju-laju tau, tak mau la kutuk-kutuk ye sayang.. Peace no War :)

13 comments:

♥fie yasmin♥ said...

naaakk

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/

makacehh

Natasha said...

nk join..
http://anzulnashome.blogspot.com/

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/

nahunabila said...

nak jugee! :D

http://nahunabila.blogspot.com/

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

nak join..:)

http://chocolateholic4eva.blogspot.com

deno said...

deno nak! deno nak! nak nak nak! hihi :)

http://dayangdeno.blogspot.com/

p/s: nak jadi bloglist deno tak? jom!

cik ainisha said...

saya juga nak... skli promote contest jom join shbt ku :)

salam sobah.. shbt jom join pertandingan poster.. :) ayuh kite berdakwah. ♥
http://satumakna4u.blogspot.com/2012/07/jom-berposter.html

nadia said...

ini dia

http://misshongki.blogspot.com/

nn lylyn said...

aii awk =)

http://nlylyn.blogspot.com/

The KED :) said...

http://wordsaya.blogspot.com/

:))

cik mun said...

nak jgakla..
http://ciksitimun.blogspot.com

Alynn Nyzaa said...

nakkkk...:D
p/s: saya mmg follower blog awak *wink*

http://alynnnyzaa.blogspot.com/

arifah said...

Salam, join ye :)
http://lovepinkylife.blogspot.com/2012/07/sebab-dan-akibat-theee.html
jom singgah blog ifah.