15 July 2012

Letih Yang Teramat




Ya Allah... Letihnya ! Mata dah macam ditongkat dengan batang mancis, kaki tersangat la lenguh, tangan nak diangkat pun tak larat. Sorry guys, Mimie akan BW ke blog korang esok-esok la ya? Tak larat tahap kera dah nie, mampu approve komen korang je dan baca sepintas lalu jejak korang dekat cbox. 

With love and sorry:
Mimie

9 comments:

jal said...

kemana lah berjalannya harini sampai letih cenggitu hahaha

Mohd Billy said...

cumelnyeee.... ini la binatang paling jebat syg

Natasha said...

jemput singgah ke blog sy taw!

Cik Rongoks said...

rehat cukup2 :)

c u m u h a m a said...

Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

Mimie said...

@jal berjalan utk bina masa depan.. hehe

Mimie said...

@Mohd Billy Mimie pun syg jugak..

Mimie said...

@Natasha Mimie selalu je singgah cuma as a silent reader je.. hehe

Mimie said...

@Cik Rongoks alhamdulillah.. dah cukup :)