21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


BEN ASHAARI

Mimie suka baca blog yang santai dan entry yang tak terlalu berat dan complicated. 
Design blog pula kemas, tak serabut dengan widget dan sejuk mata bila baca entry. 
Yang paling penting, blog yang cepat loading.

26 comments:

Encik Zaharin said...

As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

Encik Zaharin said...

As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

Eyqa Hasnan said...

eyqa dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

hairy said...

merayau2 gak nih...hehe

Mk Syahir said...

sy join jugak..saya follow sini =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Nana Lam said...

blog nana lambat loading ke? hikhik! nana dtg berkunjung balas :DD
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah majoiriti suka blog santai kan..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini.. jemput ke blog saya..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.htm

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

::CIK LYNN:: said...

sama la kita :)

cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
lynnlinda.blogspot.com

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

belog kamu kiutttt :) btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

fizafantagirO said...

Salam , singgah baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

follow here :)

Nana Lam said...

blog nana lambat loading tak?kekeke! nana dtg bkunjung balas dan follow dia sekali :D!

http://ernaziana.blogspot.com/

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!'
done follow(822#),hit me back k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

L said...

kemas itu penting..=D

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

Zamani said...

zam buat kunjungan balas kat sini :))
thanks sbb dtg ~ ;)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html