9 April 2012

Tiada Lagi Tangisanmu



Entry sedikit panjang. Kalo tak suka tekan pangkah laju-laju yer.. Chill..


Tajuk entry yang sedikit sadis plus mood tengah berjiwang di petang hari yang dingin selepas kehujanan menimpa tanah. Tak kira la jiwang je ape ke, nak update jugak entry hari nie, tak mau la biar blog bersawang dan post entry pasal segmen jer. Mesti korang bosan kan masuk sini? Lagipun memang dah suram sangat blog Mimie sekarang, Mimie sendiri tak de mood dan idea nak update. 

Jiwa Mimie yang dah sedikit meroyan selepas merasakan kehadiran lemak yakni tetamu yang tak diundang dalam tubuh comel ini membuatkan ia bertambah comel padahal baru 11 hari cuti sem bermula. Dua bulan nak habiskan cuti nie memang kalah la Doraemon dengan kecomelan body Mimie nie. Haha ! 

Dalam tak de buat ape cuti nie akibat nak kerja tapi tak dapat. Huhu ! Giler susah nak cari kerja padahal berlambak je kerja tapi tauke semua tak mau perkerja part time. Kurang asam betul ! Sikit pun tak nak tolong naikkan ekonomi Mimie nih. Last-last ekonomi lemak je naik, memang tak bleh blah la..

Oke, dah jauh menyimpang dah. Actually, Mimie nak cerita something yang sedih. Sedih ker? Entahla.. Kalau rasa sedih, sedih la ia.. Copp! copp! jangan lempang Mimie dulu. Hihi ! Meh nak story.. Dulu dia ada rasa bosan sangat, asyik menangis jer. Bosan kot, rasa nak sepak-sepak jer. Sekarang bila dia dah tak de, siyes rasa macam rindu pulak nak dengar dia menangis kelaparan apa semua tu. Rindu-rindu nak dukung dia, rindu nak tido sebelah dia. Tu la manusia, menghargai bila dah tiada. Betul kan?


Inilah dia..  Si kucing yang tidak mendapat kasih sayang dari ibunya..


Dia tidur bila beralas.. Agahs lor..


With her babysitters.. 


Cara tido yang paling disukai. Siyesly demand..

..Walaupun hanya seekor binatang, ia tetap makhluk Allah...

6 comments:

kaishin said...

comey sungguh :)

eqa sulaika said...

sye pon prnh nangis x hnti2 bile kucing yg sye bela dari kecik jumpa dia hmpir lemas dlm kolam sampai besar mcm gajah akhirnya mati sakit tua.Yang pling menyedihkan dia x mati depan saya.

promote hihi:

saya ade buat segmen
hrp anda sudi join
http://cek-chiqa.blogspot.com/2012/04/segmen-macam-mana-blog-aku-by-eqa.html

ain soofiyah said...

sedihnye.. kucing tu pegi mne? hehe..

Mimie said...

@ain soofiyah

mati la sayang.. huhu

my eyes for shine said...

kesiannye kucing tu . da la comel .

Anonymous said...

[url=http://levitranowdirect.com/#kwpvr]cheap levitra online[/url] - levitra online , http://levitranowdirect.com/#kojai buy generic levitra