31 March 2012

Blog Bersawang... Macam Rumah Takde Tuan...


Dah bersawang blog Mimie.. Blog yang ditinggalkan demi final exam.. Ngeee *
Tengok ! sawang dah penuh.. Ada sape-sape nak tolong sapu tak?

Alhamdulillah.. dalam lama-lama tak online, tak update entry ada juga yang sudi follow blog Mimie, sudi komen entry Mimie yang dah lapuk tu, sudi penuhkan cbox Mimie. Ribuan terima kasih yer kawan-kawan :D

p/s: Mimie tak tahu nak update amenda. Dah lama tak upate entry, tiba-tiba otak rasa macam beku nak cari idea. Insyaallah..cuti sem 2 bulan nie, Mimie cuba datang selalu dan jenguk blog korang..

Betapa aku selalu lupa dan alpa. Adakala aku hanyut, adakalanya aku terleka. Ku mohon ampunilah segala dosa-dosa ku ya Allah kerana aku hanya manusia lemah dan tidak berdaya.

6 comments:

dyabunga said...

meh sini dya tolong sapukan..hhehe

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. moga diampunkan dosa2 kita masa lalu dan akan datang. insyaAllah. amin~

Mimie said...

@dyabunga

Rajinnya dya.. hehe

Mimie said...

@ciksukaberangan

amin.. :) mudah-mudahan..

@ deqla manjew said...

takpe, spider tu boleh jadi tuan blog masa ketiadaan mimie..hihi...

Mimie said...

@@ deqla manjew

a'aa.. spider tu dah mcm rumah sndiri dah.. hehe