3 February 2012

Tagging Game.. Saya Nak Jawab La...


Sign in je terus tengok dashboard, Ada komen untuk di moderate laju-laju je buka. Eh, Mimie kena tag la oleh Deqla Manjew untuk tagging game. Hehe ! Nasib soalan kacang je, takde susah mana pun..

Oke, meh nak jawab soalan tu..

1. Makan berapa kali sehari?
Banyak kali makan tapi makan nasi sekali je sehari, makan benda lain banyak.

2. Antara MC'D dan KFC yg mana paling digemari?
KFC la kot. Tapi MC'D pun layan jugak. hehe

3. Suka shopping baju? atau kasut? yg lain sila nyatakan.
Of coz la shopping baju sebab tak suka dan malu kalo asyik pakai baju sama..

4. Bahagian tubuh badan mana yang paling disukai?
Mata sepet kita la kot. hehe

5. Sikap baik yg ada dalam diri?
Kita tak suka cari gadohSuka mengalah. Kena hentam pun insyaallah kita senyap je.

6. Tabiat yg susah ditinggalkan?
Cengeng

7. Bila tarikh nikah? bg yg single, bila planning nk nikah tu?
Hah.. Kita muda lagi la.. hehe ! Insyaallah.. 8/11/2018 khayalan semata-mata

8. Barang idaman yg msh blm dimiliki?
Of cos kereta. Tapi personal bedroom pun nak jugak sebab sekarang bilik berkongsi.

9. Harta yg ada hasil titik peluh sendiri?
Tak de ape-ape pun. Kita belajar lagi, tak mampu nak kumpul apa-apa aset lagi.

10. Kali terakhir tgk wyg dan movie apa?
Tak tau bila yang terakhir sebab first time tengok awal bulan 12tarikh xingat. Movie Puss in Boots bez cite nie. 

11. Siapa nama penuh husband/future husband?
Teett.. Soalan yang tak dapat dijawab. Kita single and available lagi. Hehe !



6 comments:

deqla manjew said...

haha.. tengs eh rajen jwb soklan tag. owhh... baru la taw serba cket psl mimie... gitu rupanye... heee. =)

fatin amalina husna said...

husna suka shopping baju jugak..kasut tu time dulu2 yelaa..skang rsa dah mlas plak..haha..

x kisah lmbat ke cpt..jnji blas jgak kan..hehe..^^

Mimie said...

@deqla manjew hehe.. ginie je la pasal mimie.. xde yg spesial pn.. heee :)

Mimie said...

@fatin amalina husna bila dah membesar bgtu la jd nya.. hehe

of coss.. mmg kna balas la kn... :)

nur ika said...

btol keee..xdeeee..single yeee..hehe..^,^

L said...

waa. dahlama xmain menda nih. huu. tag2..

jom baca sebentar jep..
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/sila-baca.html