25 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


Ho..ho..ho.. Mimie jumpa segmen menarik.. Tambah follower tanpa blogwalking? Aneh but interesting.. 


Nak join? Silakan klik banner..

Nak tag:
Cik Fiza 
MissIna 

12 comments:

missina said...

TQ sbb tag kan,,insyaAllah klu ada msa nanti masuk,,

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek my blog @ 23/2/2012 pada pukul 3pm untuk senarai nama untuk follow2 nanti.. ^__^
Btw, MD follow sini ^^

adysutera said...

follow sini jugak... singgah blog i k. hehehe :P

Iera balqis said...

hye! (^_^)

iera balqis dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis.. iera balqis da jadi follower blog nie..done follow blogger..hit me back dear :)

pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

anim said...

hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
follow back oke..
:)

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

Cik Aini Lavender's said...

hai..salam kenal,sy follow sini.kita dr segmen yg sama.group no 2 =p

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~ ADANDO ~ said...

Salam Persahabatan diAlam Cyber.

I follow....U Follow....

From: Adando.blogspot

Arina Shamsul said...

assalammualaikum :) saya dari segmen MD,datang follow blog kamu :) jemput singgah blog saya pulak ye :) follow la sekali kalau sudi :)


salam perkenalan :)

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Teih Misza said...

Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/