28 January 2012

Rindu Yang Sedikit Terubat #27 Januari 2012

Yippii.. Mimie nak story something yang buat Mimie gembira dan sedikit sebanyak telah mengubat rindu di hati. :) Nak tau apa yang mengundah lara hati Mimie? KE SINI YE ! Mimie tak nak taip banyak, so korang tengok gambar je la ek.. Hehe Mood menaip kurang hari nie..

Actually, kami celebrate birthday warga veteran dalam geng kami. Diorang dah 20 tahun, dah tua dari kami yang baru genap 19 tahun. Haha ! satu tanggapan budak-budak. That day, Mimie happy sangat dan rasa macam budak-budak pun ada. Main baling kek, coleslaw pun jadi bahan balingan. Sakit perut buat gelak, sakit kaki buat lari. Tak nak taip dah, tengok gambar pulak erk..



Let's pictures become story-teller..

Everybody smile and happy.. The beginning !


Din, Ewan,Mirul, Atin, Naa, Eda = They are my friends..


Tadaa.. Birthdays boy and girls. They share same month not the date. Haha ! Only Eda and Wan share same date.


Boys over flowers. Biasala zaman sekarang, ratio girls lebih tinggi dari boys.. So sweet kan !


Mereka teman terbaik saya.. :)


Kami belajar bersama. Makan bersama. Ketawa bersama. Sayang mereka ketat-ketat.. <3
+++ p/s: Lihat beg Mimie. Hadiah dari Blogger Ika


Mimie bersama kembar yang mak bapak nya lain-lain. Oppss! abaikan pose terkepit Mimie.


Pose bersama mat rempit kelas kami dan motornya.. Yeehuu, sebelum keberangkatan pulang.

p/s: Gambar banyak lagi, nak upload banyak-banyak takot semak pulak.. :)

Friendship is like stars, Even though we always see them togetherAlways mean to each other…But, Sometimes they argue! 
Friendship is like flower, Soft but strong! Friendship is like sun, Bright and beautiful! 

8 comments:

cik ayuni said...

look fun hang out together...best ah..

Mimie said...

@cik ayuni best sangat.. hehe

misshannajr said...

bestnya ada kwn2 yg best cmni..bila umur dah smkin meningkat kwn2 dah ada life msg2 terasa dah juah semuanya..

Mimie said...

@misshannajr biasa la.. semkin meningkat umur, semakin bertambah tanggungjawab.. life pun tentu berubah..

P#eoniX said...

umur makin naek slalu jarang dapat hang out camneh...happy 4 u...

Mimie said...
This comment has been removed by the author.
Mimie said...

thanks.. sementara masih ada umur dan kesempatan begini.. :) sekadar beriadah

Mimie said...

thanks.. sementara masih ada umur dan kesempatan begini.. :) sekadar beriadah