13 January 2012

List Yang Join Segmen Follow Seikhlas hati

Aduhss.. Penuh sawang kat blog Mimie nie, macam rumah tak de tuan. Dah lama tak update, jenguk pun tidak. Kesian dia, tak pe lepas nie kita dating lagi ek. Heee

Ok. Lepas berberapa minggu post nie terperuk kat file draft je, Mimie nak publish je la post yang bertitle "List Yang Join Segmen Follow Seikhlas hati" nie. Oh ya, Mimie ada buat sedikit pembaharuan kat segmen nie, nak tau? TEKAN SINI. Kalo baik tekan SINI SEKALI.

Alhamdullilah. Mimie dah terjah dan follow semua yang join segmen. so, giliran korang la pulak untuk terjah dan berkawan ek. Mimie harap semua ikhlas la yer, xmau la 'I follow u' but 'u tak follow i pun'. Maaf jika ada kekurangan dalam segmen nie, saya pun budak baru belajar :).
  1. http://aisyahfauzoli93.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  2. http://nuramirul.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  3. http://thenxquealexzhae.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  4. http://pwencessyuyue.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  5. http://fathinatyra.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  6. http://shdorm.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  7. http://norumara.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  8. http://tintahitam-jasmin.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  9. http://tintahatiku.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  10. http://miloshake.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  11. http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/klik-gambar-tag-all-my-followers.html
  12. http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  13. http://hunnycoolz.blogspot.com/2012/01/follow-seikhlas-hati.html
  14. http://kiki96xoxo.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  15. http://ninieazriena91.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  16. http://ulatbeluncaspink.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati-by-mimie.html
  17. http://www.dyladiaries.co.cc/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  18. http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  19. http://tendayu94.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  20. http://melodicinta-junejune.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  21. http://orchidsnickers-1108.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  22. http://cadbury-lurve.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  23. http://duacintaduahatikamibersatu.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  24. http://stylo-nina.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  25. http://charameltheater.blogspot.com/2012/01/follow-seikhlas-hati.html
  26. http://fatihahsalleh.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  27. http://zulhaimiokje.blogspot.com/2012/01/segmenfollowseikhlashatibymimie-michiko.html
  28. http://penajejari.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  29. http://quenieyline.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seiklas-hati.html
  30. http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  31. http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  32. http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  33. http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/01/segmen-follow-seikhlas-hati.html
  34. Next?


Oh. Sungguh tak disangka seramai ini yang join, Melebihi target peribadi tuan blog. Fuhh! bertambah semangat untuk buat segmen lagi. Heeee, Tata!

2 comments:

nina_adana said...

ramai nye.. tahniah2..

tapi nina pown join gak.. no 24 :)

Mimie said...

@nina_adana : thanks dear, siyesly xjangka.. btw thanks utk korang sudi support :)