22 January 2012

Just The Way You Are !

Mode# Nak study. Tapi ada yang menganggu fikiran Mimie
Before Mimie pernah janji dengan diri-sendiri tak nak post lebih-lebih aka melampau kat sini sebab tak mau ada spekulasi, sindiran atau cacian segalabagai tuh. Tapi di fikir-fikir balik apa guna ada blog kan? Blogger kan ada hak untuk menulis. Takkan nak post pasal segmen, contest atau GA je kan? Tak ke bosan orang yang visit blog Mimie nih.

Oke, yang atas tu selingan je. Sebenarnya, Mimie stress+sakit hati=nak menangis dengan seseorang yang Mimie hormat suatu ketika dulu. Tapi sekarang, Mimie tak tau hormat tu ke mana and once Mimie rasa yang Mimie nie kurang ajar/biadap dan sebagainya terhadap dia. Rasa bersalah tu ada tapi hanya kami yang tau sebabnya dan akibatnya walaupun masih samar. Mimie keraskan hati, cakap la apa orang nak cakap.

Untuk dia, buatlah sesuka hati anda. Just the way you are! Saya dah tak kisah setitik zarah pun. Apa nak jadi, jadi la. We have our own life. Saya cuma nak bagitau yang saya tertekan dengan anda dan air mata ini pernah menitis kerana anda dan Segala jasa anda takkan saya lupa walau sebesar zarah oke n big thanks for u.

Nie la muka Mimie sekarang ! Dah macam orang pening lalat yang dok marayau tepi jalan. Haha!

Fuhhh! Selesai sudah jalan-jalan kat blog yang join segmen kedua Mimie untuk malam nie. Alhamdullilah penyertaan yang amat memuaskan hati, Hehe macam-macam post, siap ada yang buat surat rasmi lagi. Senyum sendiri I baca. Btw thanks all.

4 comments:

P#eoniX said...

maaf atas penggunaan 'aku'...semenonye x der niat kat ati nak cube pakai ayat tuh...cume dalam penulisan dalam blog sy banyak menggunakan perkataan 'aku'...lebih selesa...takut mimie x kenal lagi sy terasa dengan cara penulisan saya...maaf terpinjam perkataan tuh...jangan marah tau....sorry...sorry terus terang...nak cari kawan...bukan musuh...

Mimie said...

mimie x terasa pun, biasa la setiap orang ada cara menulis masing2. mimie pun selalu jugak guna buat entry. pasal "maafkan penggunaan aku" tu, guna la, mimie x marah pun sebab xde copyright pun. hehe

P#eoniX said...

lega rasenye heheheh....thanx ya...

Mimie said...

most wc.. no big deal lha.. hehehe