16 January 2012

3 in 1.. Kome mampu?


Eh.. apa yang tiga, apa yang satu. Meh nok ghoyak Meh nak cerita, sekarang aku tengah buat tiga kerja dalam satu masa iaitu study fizik, buat assignment csc dan online. So, nak tanya sape yang mampu buat macam aku? Haha.. ada tak? Kalo ada, buat betul-betul yea, jangan jadi macam aku. Study tak masuk benda pun, assisnment separuh pun tak sampai tapi suku dah lebih dan aku dah berjaya post tiga entry malam nie, satu contest, satu GA dan entry nie. Haha! Adik-adik yang berada dibangku sekolah tu jauhi dari sikap nie yea, kakak nie dah tak boleh nak ubah dah.

Humm.. sebelum nak publish post nie, aku nak cerita gak nie. Tadi kan akukami bedah tikus untuk lab bio, Opps! aku tak buat pun, hehe sekadar menjadi pemerhati yang setia. Haha! Kesian cik tikus nak upload gambar pun takde tapi kan aku boleh makan nasi la lepas tu sebab keloyaan aku pun tahap ringan-ringan je. Hebat tak? Kome mampu?

Cukup la untuk malam nie, nak sambung buat assignment pulak. K bai! Nites followers, readers and stalker. Have a nice dream. Assalamualaikum.



Tadi aku ambik hadiah GA dari Blogger Ika Hadiah dia fuhh! meletops. Cantik sangat plus elegance gitu.. Siyes aku suka sangat. Thanks Ika sebab bagi Mimie rasa experience nie




2 comments: