16 December 2011

SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011


First time join segmen blog famous amos nie.... ngeee
Jom Join! Tekan sini!



Saya ambik kos SAINS di Universiti Teknologi Mara. Saya ambik kos nie sebab minat sangat dengan sains dan sains adalah universal. Lagipun, ramai yang cakap budak sains mudah dapat keja... yeeehuu! entah betul entah tak.. hehe


MENYESAL?
saya pernah menyesal sebab keliru semasa buat pilihan iaitu saya menolak tawaran matrikulasi..
tapi sekarang saya tak menyesal berada dalam bidang nie walaupun ramai yang cakap belajar sains susah sebab sains la yang membuat saya tahu nilai islam yang sebenar.

KEPADA YANG BAKAL MASUK U
korang buatla pilihan yang terbaik. Pilih la sesuatu yang kamu minat dan yang mampu kamu bawa. tetapkan niat yang sebenar sebab kejayaan kita adalah kebanggaan parents kita.. chill!

12 comments:

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

WaniZakaria said...

wish you all the best. :)

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik semua iklan churp2 , nuffnang & heartbeat mimie .. =)

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

zaty said...

salam mimie :)
zaty dtg balas kunjungan!ehe..

wahh jurusan sains ni,
nk jdi apa ye?
neway goodluck!
May He blessed you,always. . :)

Yasmin ♥ said...

:))

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

cik ayuni said...

salam kunjungan balas..

semoga segala urusan dipermudahkan olehNYA:)

Cik Eykaa said...

singgh dr segmen yg same. gudluck fo ur future :)

Anonymous said...

[url=http://levitranowdirect.com/#mnwja]levitra online[/url] - generic levitra , http://levitranowdirect.com/#zeovs generic levitra

Anonymous said...

[url=http://viagranowdirect.com/#avfko]viagra 150 mg[/url] - viagra 150 mg , http://viagranowdirect.com/#jbzbh viagra without prescription

Anonymous said...

[url=http://cialisnowdirect.com/#gwmnz]buy cheap cialis[/url] - cialis online , http://cialisnowdirect.com/#durmd cialis 20 mg