7 December 2011

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER



Satu lagi segmen aku join. Aku jumpa segmen masa lilah-lilah jalan-jalan sambil makan aiskrim+buat assignment. So, sebagai blogger yang masih berhingus dan tak tau apa, bagus jugak aku join boleh kenal dengan blogger lain dan yang paling penting dapat tambahkan pengikut aka follower, nanti boleh jadi macam blogger yang dh pro n top. ngeee 

NAK JOIN?
Lulu Pages

15 comments:

kepunyaan kuh ;]] said...

join blog anda..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

huda raihana said...

salam perkenalan. dari segmen yang sma ^________^

http://www.simpledoubletriple.co.cc/2011/12/jom-tambah-follower.html

DiDiE eLa said...

dd jenguk sini

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

secret Ash said...

Follow awk :)

http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Niena dah klik semua iklan churp2 kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

Operasi Hitam said...

done follow blog ni dari segmen yg sama.. singgah la blog sy k.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

gmiDOTstudent09 said...

done follow sini
http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Syieda™ said...

salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

! AYIES ZAIMA ! said...

follow dari segmen yg sama :)
jejak kembali k ..

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Pwincess sarah said...

blogwalking dari segmen yg sama...

http://budakmanja94.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html